HardZoneGaming
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.


Jocuri, Noutati, Stiri, Muzica, Filme, Coduri Counter Strike, Programe
 
AcasaGalerieCăutareWindows XP: "Stop error code 0x000000EA (THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER)" Cooltext655354562ÎnregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 Windows XP: "Stop error code 0x000000EA (THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER)"

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
X-tech
X-tech
Administrator
Administrator

Mesaje : 833
Puncte : 2591
Reputatie : 7
Data de inscriere : 23/12/2011
Varsta : 24
Localizare : Fetesti

Windows XP: "Stop error code 0x000000EA (THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER)" Empty
MesajSubiect: Windows XP: "Stop error code 0x000000EA (THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER)"   Windows XP: "Stop error code 0x000000EA (THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER)" Icon_minitimeLun Apr 09, 2012 12:31 am

Mesaj de eroare în Windows XP: "Stop codul de eroare 0x000000EA (THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER)"
Windows XP: "Stop error code 0x000000EA (THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER)" Dsc00845a

Primiţi unul dintre următoarele mesaje de eroare Stop în Windows XP:
STOP 0X000000EA THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER
STOP: 0X100000EA THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER_M

CAUZA:
Această problemă apare dacă adaptorul grafic este prins într-o buclă infinită în timp ce se aşteaptă de hardware video să devină inactiv. Acest lucru poate indica faptul că există o problemă cu hardware-ul video, sau că adaptorul grafic nu program hardware-ul corect.

Mesajul de eroare Stop poate apărea în drivere adaptorul video care nu reprezintă un dispozitiv fizice. De exemplu, acest mesaj de eroare Stop poate apărea în driverul de virtual adaptor video utilizat de Symantec PCAnywhere. Dacă PCAnywhere este instalat pe un computer unde apare acest mesaj de eroare, vizitaţi situl Symantec Web pentru a determina dacă există orice remedieri disponibile pentru versiunea de PCAnywhere.

REZOLUTIE:
Pentru a corecta această problemă, urmaţi metodele descrise în această secţiune în ordinea în care sunt prezentate până la problema este rezolvată.

Primele patru metodele descrise în acest articol sunt pentru începutul utilizatorilor intermediare. Final două metode face cu depanarea complexă şi sunt proiectate pentru utilizatorii avansați.

Aveţi pot fi mai uşor să urmeze paşii dacă imprimaţi acest articol în primul rând.
Metoda 1: Utilizaţi instrumentul Windows de raportare erori
Utilizarea Windows Error instrumentul raportare eroare a trimite la Microsoft şi determină o remediere sau o soluţie este disponibil. Pentru aceasta, urmaţi aceşti paşi:

1.Faceţi clic pe Trimiteţi raportul de eroare Când vi se solicită să trimiteţi raportul de eroare la Microsoft.
2.Dacă este disponibilă o remediere sau o soluţie, faceţi clic pe Mai multe informaţii. Acest lucru vă ajută să obţineţi fix sau informaţii despre cum se rezolva problema.

Dacă această metodă a funcţionat, aţi terminat. Dacă continuaţi să primiţi mesajul de eroare stop, treceţi la metoda 2.

Metoda 2: Instalaţi cel mai recent driver pentru adaptorul video
Pentru a detecta şi a instala cel mai recent driver pentru adaptorul video în Windows XP, vizitaţi următorul site Web Microsoft:

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Dacă această metodă a funcţionat, aţi terminat. Dacă continuaţi să primiţi mesajul de eroare stop, treceţi la metoda 3.

Metoda 3: Contactaţi producătorul plăcii video pentru a obţine şi instala cel mai recent driver
Driverul este un software care permite video pentru a fi vizualizate pe computer. Consultaţi documentaţia care a fost inclusă cu computerul pentru a determina producătorul plăcii video. Apoi, utilizaţi link-uri din lista următoare pentru a găsi informaţiile de contact pentru producătorul plăcii video pentru a obţine şi instala cel mai recent driver. Pentru mai multe informaţii despre distribuitori hardware şi software-ul informaţii de contact, vizitaţi următorul site Web Microsoft:

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Microsoft oferă informaţii de contact terţe pentru a vă ajuta să găsiţi suport tehnic. Aceste informaţii de contact pot fi modificate fără preaviz. Microsoft nu garantează acuratețea acestor informaţii de contact terţe.

Dacă această metodă a funcţionat, aţi terminat. Dacă continuaţi să primiţi mesajul de eroare stop, treceţi la metoda 4.

Metoda 4: Înlocuire placa video
Pentru informaţii despre cum să înlocuiţi placa video, vă rugăm să consultaţi documentaţia care a fost inclusă cu computerul.

Dacă această metodă a funcţionat, aţi terminat. Dacă continuaţi să primiţi mesajul de eroare stop, şi vă sunt confortabile încearcă avansate paşii de depanare, du-te la secţiunea "Advanced depanare".

Dacă nu sunteţi obişnuit cu depanarea complexă, ar putea să doriţi să mergeţi la secţiunea "Paşii următori" pentru resurse suplimentare care pot fi capabil de a ajuta.
Înapoi la început
Advanced depanare
Aceste metode sunt destinate pentru utilizatori de computere avansate. Dacă nu sunteţi obişnuit cu depanarea complexă, ar putea să doriţi să solicitaţi ajutorul cuiva sau să contactaţi asistenţa. Pentru informaţii despre cum să contactaţi serviciile de asistenţă, vizitaţi următorul site Web Microsoft:

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Metoda 1: Nu fi de acord sau actualizaţi driverele de dispozitiv

1.Vizualizaţi lista Microsoft de compatibilitate Hardware (HCL) pentru a determina dacă dispozitivele PCI din computer sunt compatibile cu Windows XP. Pentru informaţii despre lista de compatibilitate hardware, vizitaţi următorul site Web Microsoft:

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

2.Actualizaţi driverele plăcii video la cele mai recente versiuni.
3.Dacă un driver este listată de nume în mesajul de eroare Stop, dezactivaţi sau eliminaţi acest driver.
4.Dezactivaţi sau eliminaţi orice drivere sau serviciile pe care aţi adăugat recent.

Notă Dacă eroarea se produce în timpul secvenţei de pornire şi partiţia de sistem utilizează sistemul de fişiere NTFS, este posibil să utilizaţi modul de siguranţă pentru a redenumi sau şterge driverul defecte. Dacă driverul este utilizat ca parte a procesului de pornire a sistemului în modul de siguranță, trebuie să porniţi computerul utilizând Consola de recuperare pentru a utiliza fişierul.Pentru mai multe informaţii despre driverele adaptorului video în modul de siguranţă, faceţi clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoştinţe Microsoft:

292460

Cum se depanează driverul adaptorului video în mod protejat în Windows XP
Notă Dacă problema este asociată cu fişierul Win32k.sys, problema poate fi provocată de un program terţ control de la distanţă. Pentru a elimina serviciul, utilizaţi Consola de recuperare pentru a porni computerul, şi apoi ştergeţi fişierul de serviciu sistem specificat.

Dacă această metodă a funcţionat, aţi terminat. Dacă continuaţi să primiţi mesajul de eroare stop, treceţi la metoda 2.

Metoda 2: Regla accelerare Hardware

1.Faceţi clic pe Start, faceţi clic pe Panoul de control, apoi faceţi dublu clic pe Afişare.
2.Pe Setări tab, faceţi clic pe Avansate, apoi faceţi clic pe Depanarea fila.
3.Muta Accelerare hardware glisorul pentru a Nici unul, apoi faceţi clic pentru a debifa Activare combinare scriere caseta de selectare.
4.Faceţi clic pe ok, apoi faceţi clic pe ok.

Notă Această procedură împiedică adaptorul grafic de programare hardware incorect, dar se pot pierde unele display functionality şi performanţă. Deşi se poate mări setările de accelerare hardware mai mare decât Nici unul pentru a recăpăta funcţionalitatea şi performanţa, aceste setări creşte posibilitatea ca problema să apară din nou. Pentru stabilitate maximă, concediu accelerare hardware off.

__________________________
Windows XP: "Stop error code 0x000000EA (THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER)" Buck3
Sus In jos
https://hardzonegaming.forumz.ro
 

Windows XP: "Stop error code 0x000000EA (THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER)"

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
HardZoneGaming :: Tutorials Zone :: Windows XP Tutorials-